Mot nya mål.

Förändring är bra, sägs det! Därför sade jag upp mig från mitt nuvarande jobb för ett par veckor sedan. Efter tio år på samma arbetsplats kände jag att det nu var dags att gå vidare. Men kanske inte till någonting helt nytt, utan till något lite mer nygammalt. Min gamla arbetsgivare Skene Järn AB blir nämligen platsen dit jag återvänder efter tio års frånvaro. Det ska verkligen bli superkul att återigen få hjälpa till att driva deras IT-arbete framåt, vara med att effektivisera och hitta bra lösningar och nu också kunna omsätta ytterligare ett decennium av kunskaper i praktiken, då jag nu går från leverantörs- till kundledet. Kommer att bli kanon, helt enkelt!

Så har ni vägarna förbi Skene från och med mars 2016 så sväng in och säg hej vetja!
Och nej, detta kommer inte att påverka mitt engagemang i En podd om teknik. 🙂

Foto av Matthew G.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *