Tiden går…

Tid för att läsa: < 1 minut

Nu är det snart ett år sedan jag försökte ta tag i mitt skrivande här på sidan igen. Med facit i hand har det gått… Sådär! Verkligheten har kommit emellan och jag har prioriterat lättja eller andra sysslor. Mest lättja dessvärre. Men ger jag upp? Nej, inte riktigt ännu!

Det mesta rullar på som vanligt. Vintern var en utmaning med skyhöga elpriser och ett eluppvärmt hus med knapp tilläggsisolering. Våren kom till slut – och så även de solpaneler jag beställde för ett drygt år sedan. Det har gjort gott för elräkningen, i alla fall under den varmare delen av åren. Juli gick väl dock till historien som en av de regnigaste månaderna i mannaminne, skulle jag tro – så då var jag ingen storproducent av el direkt!

Nu är vi som sagt inne i september igen och jag kan inom två veckor bocka av mitt första år i huset. Ett bra år totalt sett. Hösten bjuder på ännu en resa till mitt vackra Gotland. I övrigt är det mesta som vanligt, som sagt.

Jag ber att få återkomma. Kanske med något kortare intervaller än hittills. Annars kan jag ju lika gärna lägga ner, känner jag.

Av

Postad i

2 svar

  1. Mera! Mera! Mera!

    1. Haha! Vilka krav du ställer då!

Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *