Hemmansägare.

Tid för att läsa: < 1 minut

Sex dagar har nu gått sedan jag äntligen lämnade ett år av lägenhetsliv bakom mig och återigen flyttade till hus. Japp, jag är verkligen ingen lägenhetsperson, den saken är klar!

Trots det flyttkaos som fortsatt råder runtomkring mig här i huset så har jag redan hittat mitt mentala lugn igen. Kreativiteten, lusten, viljan och möjligheterna. För mig är det en fantastiskt känsla att ha möjligheten att förvalta något eget. Missförstå mig rätt men lägenhet är för mycket av hänsynstagande till andra. Jag vill kunna spela min musik så högt jag vill när jag vill, slippa höra grannens konversationer genom mitt tak. Jag är klar med det.

Nåväl, fastigheten jag köpt är ett gammal sekelskifteshus och både byggnaden och tomten gifter sig väldigt bra med min ganska robusta och återbruksinriktade stil, vilket gör att kreativiteten släpps loss och jag ser många spännande möjligheter här för framtiden.

Inom kort avser jag att sparka igång ett Instagramkonto för mina idéer och inspiration kring huset. Håll ögonen här på sajten så kommer lite information och bilder när det är dags.

För dig som är språkintresserad, läs gärna mer om det gamla ordet ”hemman” på Wikipedia.

Av

Postad i

Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *