Covid och lite annat.

Tid för att läsa: 2 minuter

Till slut fick det mig, covid-19! Jag som var övertygad om att jag skulle klara mig undan men nu gick det alltså inte längre. Efter ett fantastiskt trevligt restaurangbesök tillsammans med syskonen i lördags insjuknade jag under tisdagen och testade positivt igår, onsdag. Idag däckad och hemma i mysbyxor och med influensaliknande symptom. Det kunde såklart ha varit många gånger värre, så jag är evigt tacksam att jag åtminstone är fullvaccinerad!

Annars då? Jodå, flyttkaoset har lagt sig och jag börjar landa i nya huset. Någon enstaka flyttlåda dröjer sig kvar men de flesta pusselbitarna börjar falla på plats. Idag jag till exempel haft en elektriker på plats som installerat min smarta elbilsladdare. Känns himla skönt att jag nu slipper ladda med långsam 220V mer. Får lite skön framtidskänsla när jag nu haft elbil i ett år men inte kunnat ladda snabbt förutom längs vägarna.

Sedan senast har jag också, precis som jag flaggade för, startat upp ett nytt Instagram-konto i all tysthet. Fokus ligger på huset, trädgården, inredning, detaljer och tankar. Ett klassiskt inspirationskonto bland många, helt enkelt! Det har blivit ett trevligt sätt för mig att ”miniblogga” på – som ett komplement till den här sajten. Vill du hänga med på turen hittar du kontot här.

I övrigt sitter jag idag mest i telefonkö till Vattenfall för att få aktiverat P1-porten på min nya elmätare så att jag kan följa min förbrukning i realtid, och parallellt med det grämer mig lite över att jag nu blev tvungen att ställa in min planerade inflyttningsfest på lördag. Alla inköp var mer eller mindre gjorda så nu gäller det att hitta plats i frysen för mat och stuva undan ölflak och snacks – till nästa gång. Tur att jag har gott om plats numera!

Till nästa gång, stay safe och ta hand om er! 👊

Av

Postad i

2 svar

  1. Alla ska vi (tydligen) Covid-vägen vandra. 🤷🏻‍♂️

    1. Japp, tydligen! Jag var övertygad om att jag hade hittat en gömd stig men viruset hittade mig ändå!

Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *