Lugnet lägger sig…

Tid för att läsa: < 1 minut

Lugnet har så sakteliga börjat sänka sig över min tillvaro igen och jag har kommit bra i ordning efter flytten. Även om det finns lite grann att ta tag i, så är det åtminstone inget akut att hantera.

Jag har äntligen grävt klart för att kunna lägga ner kabelrör till vinters kommande installation av solceller. Det är en sådan där uppgift som hängt över mig senaste sex veckorna men som nu alltså kan bockas av – i god tid före tjälen slår till, dessutom. Jag fick ett ryggskott på köpet men sånt går att leva med. En börjar ju bli van, tyvärr…

Jag har dessutom fått upp lite ljusslingor i trädgården, vilket bidrar till fin stämning inför kommande advent. Inom kort väntar också lite ljusstakar och stjärnor på att komma upp i fönstren. Galet fort den här hösten har gått!

Dagarna börjar bli rejält korta också. Det blir tydligt inte minst genom att jag inte hinner att ta mig ut i skog och mark med kameran och fotografera så mycket som jag hade önskat. Hoppas på en fin helg framöver utan måsten så att jag kan ge mig ut igen, i lugn och ro och bara uppleva mitt nya närområde.

Av

Postad i

3 svar

 1. Har du tre grillar? 😄

  Trädgården ser supermysig ut 😍

  1. Haha! Jag har i alla fall bara tre grillar framme året runt… De andra tre står i förrådet! 😬

 2. Profilbild för Ilo Vebacon
  Ilo Vebacon

  Har man en skylt i köket som säger ”I LOVE BACON” så kan man inte räkna med annat än att man har minst fem grillar 😛

  Ser i varje fall supermysigt ut. 🙂

Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *